Let’s get FIT!! #Summer2017

That ass though !! Dit is wat ik dacht de eerste maand. I look great with clothes on, but i wanna look BANGING in a bikini! En die opkomende hobbels en putjes werken niet voor mij.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik begin vorig jaar een doel had om de beste ik te zijn die er was. Ik begon toen fanatiek met ALLES. Dat is het jaar dat ik begon met Youtube. Dat is het jaar dat ik begon met mijn zelf reflectie. Dat is het jaar dat ik begon met  mijn selfempowerment journey waarin ik het beste uit mezelf wilde halen mind, body and spirit. Ik begon vorig jaar dus ook met sporten en heb dit religieus gedaan.  Het werd steeds moeilijker vanaf het moment dat ik begon te werken in een andere stad maar omdat ik nog steeds veel bewoog was het niet al te erg.

Onderweg naar een respectabele sixpack

Nu een jaar later en 10 kilo dikker moet ik eerlijk toegeven dat het TOCH ergens HEEL ERG MIS is gegaan. Wanneer je een foto van jezelf ziet langskomen waarin de derriere prominent naar voren komt waar het er normaal heel bescheiden bij zou hangen, moeten de alarm bellen wel gaan rinkelen!

Het is lang geleden dat mijn bouten zijn komen groeten!

Ergens in niet eens het afgelopen jaar maar de afgelopen 2 tot 3 maanden zijn langzaam de pondjes eraan komen te  hangen. En dat zie je niet alleen ik kan het ook werkelijk voelen bij elke stap die ik zet. Ik zit minder lekker in mijn vel. Ik ben veel sneller moe dan normaal en ik ben eerlijk gezegd moe van het moe zijn.

Nu een jaar later en 10 kilo dikker moet ik eerlijk toegeven dat het TOCH ergens HEEL ERG MIS is gegaan.

Dus ik heb besloten weer het heft in eigen handen te nemen. Ik wil binnen 3 maanden weer 10 kilo kwijt zijn in vet en dit hebben ingewisseld voor Spiermassa.  Want wanneer ik er goed uit zie voor mezelf, voel ik me ook stukken beter.   Dit betekend een ander voedingsschema en natuurlijk weer vol op gaan bewegen. En natuurlijk zal ik jullie 1 keer per maand meenemen op mijn reis naar healthy living.

Volgend jaar zomer ben ik weer Half naakt te vinden op de straten van Rotterdam met een killerbody! Dit is een belofte die ik aan mezelf maak, en laten we nou eerlijk zijn wie wilt er nou niet het lichaam van Auntie Teyana!!

2 gedachten over “Let’s get FIT!! #Summer2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s